Vi finns på Facebook!

Press

Vastarastidning

Anti-aging behandlingar

Vid val av kurbehandling så kan våra hudterapeuter mixa och skräddarsy de olika behandlingarna speciellt anpassat till din hud för bästa optimala resultat. Då är priset 4000:-

Vid köp av kurbehandling ingår en specialiserad kräm anpassad till din hud.

En kur behandling rekomenderas alltid för bästa resultat.

Energy C 900:- / kur 5 beh 3600:- 45-60 min

En proffesionell vitamin c behandling som med dess antioxidanta egenskaper effektivt reducerar och förebygger hudens åldrande, ger huden ny energi och lyster. Denna behandling passar en ung hud (20-30 år) eller hud som utsatts för mycket sol, stress,rökning eller hud som har brist på näring. Behandlingen utförs tillsammans med en energigivande massage teknik.

I denna behandling ingår: Rengöring av huden, glycolic acid 10% peeling, 10% vitamin C serum tilsammans med 15 minuter energigivande massage och avslutas med en 10% vitamin C återfuktande och energigivande ansiktsmask.

Collagen 360 900:- / kur 5 beh 3600:- 45-60 min

En proffesionell anti aging behandling berikad med 10% rent marin kollagen som effektivt återuppbygger huden, tillför huden förlorad elasticitet vilket resulterar i en lyftande effekt. Denna behandling är anpassad till en hud som upplevs trött och befinner sig i hudens andra åldringsfas (30-40år). Behandlingen utförs tilsammans med en uppstramande massageteknik.

I denna behandling ingår: Rengöring av huden, glycolic acid 10% peeling, 10% rent kollagen serum tillsammans med 20 minuter uppstramande massage och avslutas med en 10% kollagen återuppbyggande, uppstramande och återfuktande ansiktsmask.

Stem Cell 1100:- / kur 5 beh 4400:- 60 min

En professionell anti aging behandling berikad med viktiga, exlusiva stam celler vars uppgift är att förlänga cellernas livslängd genom att förbättra deras naturliga repareringsförmåga. Denna behandling som består av 10% stam cell extrakt har även en verkan att förbättra huden genom att förnya hud som tagit skada av inre faktorer som inre stress och miljömässiga påverkningar. Denna behandling är anpassad till en hud som befinner sig i hudens tredje åldringsfas (40-50år). Behandlingen utförs tilsammans med en förnyande massage teknik.

I denna behandling ingår: Rengöring av huden, glycolic acid 10% peeling, 10% stam cell extrakt serum tilsammans med 20 minuter förnyande massage och avslutas med en 10% stam cell extrakt förnyande och återfuktande ansiktsmask

Radiance DNA 1100:- / kur 5 beh 4400:- 75 min

En professionell kraftfull antiaging behandling som är den mest avancerade globala antiaging behandlingen från Mesoestetic. Behandlingen inkluderar en unik och innovativ kombination av aktiva substanser, [meso]recovery complex som förlänger cellens livslängd och har DNA skyddande och reparerande egenskaper som effektivt kan återställa hudens viktiga funktioner. Huden återfår sin elasticitet, fasthet och djupa rynkor och uttryckslinjer reduceras.

Denna behandling är anpassad till en hud som befinner sig i hudens fjärde åldrandefas (50+år) som har drastiskt minskad elasticitet som ses som djupa rynkor i huden.

Behandlingen utförs tillsammans med en unik massage teknik designad till att stimulera och återställa hudcellernas ämnesomsättning.

I denna behandling ingår: Rengöring av huden, glycolic acid 10% peeling, [meso]recovery complex serum tillsammans med 40 minuter stimulerande massage och avslutas med [meso]recovery complex återuppbyggande och återfuktande ansiktsmask.

Mesoéclat 1100:- / 5 beh 4400:-

Den nya generationens hudföryngrande behandling som ger en omedelbar hudförbättring genom att stimulera hudens mekanismer som motverkar hudens åldrande. Rynkor och fina linjer reduceras samtidigt som den jämnar ut hudtonen, verkar fuktgivande och tillför huden naturlig lyster.

Vid köp av kurbehandling ingår en specialiserad kräm för hemmabruk.

En kurbehandling rekommenderas alltid för bästa resultat.

©2017 Dolce Vita - Stora gatan 20 - 722 12 Västerås - 021-18 32 00 - kundservice@dolce-vita.se - Web: NyWeb