Vi finns på Facebook!

Press

Vastarastidning

Mesoterapi - Infusion ™

900:-/ beh. 4200:-/ 6 beh.

Ett steg närmare frisk, ungdomlig hy.

Med en infusionsbehandling, är det nu möjligt att införa aktiva ingredienser djupare in i huden än vad som är möjligt med en standard kräm el. mask. Med små elektriska pulser öppnar små "hamnar" i cellerna, och ingjuter de aktiva ingredienserna beroende på hudtyp och behov djupt in i huden. Så att du kommer att uppnå en snabbare, tåligare förbättring av hudens utseende, än med en traditionell ansiktsbehandling.

Behandlingen varar ungefär 30 minuter, beroende av det område som skall behandlas. Behandlingen är smärtfri. Du kommer att känna en lätt stickande känsla i huden när de speciella handtagen masserar över huden.

Efter en behandling kommer din hud kännas smidig, fräsch och strålande. En serie av 6-8 behandlingar rekommenderas för en optimal och hållbart resultat.

Infusion är perfekt i samband med en Pristine(microdermabrasion).

Infusion ™ Electro-Mesoterapi är en säker, nål fritt alternativ till traditionell mesoterapi. Den erbjuder alla de fördelar med traditionell mesotherapi, men utan risk för de traditionella biverkningar.

Infusion ™ är en unik, smärtfri procedur utan nålar, men med viktiga vitaminer, mineraler och komplexa aminosyror som förs in i huden. Infusion ™ baseras på väldokumenterade vetenskapliga bevis inom elektroporering, där Infusion ™ maximerar cell permeabilitet och absorption.

©2017 Dolce Vita - Stora gatan 20 - 722 12 Västerås - 021-18 32 00 - kundservice@dolce-vita.se - Web: NyWeb