Vi finns på Facebook!

Press

Vastarastidning

Skinrejuvenation (Hudföryngring)

Vad är skinrejuvenation?

Det är en serie av intensiva ljuspulser som passerar det yttre hudlagret och påverkar och reducerar små fina kärl i ansiktet, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar(åldersfläckar), pigmenteringar och pigmentfläckar. Behandlingen förbättrar också fina acneärr och rodnader efter acneärr, samt reducerar grova porer, vissa mörka cirklar under ögonen och reducera fina linjer. Huden nybildning till kollagen stimuleras och hudens åldrande(trött,slapp och åldrande hud) motverkas. Huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.Vilka fördelarna har behandlingen? Ska man jämföra med andra behandlingar som tex laserslipning behöver man oftast inte vara borta från arbetet och klient kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen.

Vilka områden kan behandlas?

Ansiktet, halsen och händerna

Hur fungerar det?

De intensiv pulserande ljuset passerar översta hudlagret, utan att påverka eller skada detta. Ljuset absorberas sedan av kärl och pigment, det utvecklas en lokal värme och kärlen drar ihop sig och pigmenten bleknar. Behandlingen upprepas ett antal gånger som regel fodras minst tre, ofta fem behandlingar ibland fler, om du har mycket avancerade förändringar, för att uppnå önskat resultat. Man ser en förbättring efter varje behandling, och du kan själv avgöra hur många gånger du önskar behandling. Som regel är det lämpligt med tre veckor mellan varje behandling. Vi rekommendera även alla våra klienter att genomgå en behandling per år för bäst varaktighet

Hur går behandlingen till?

Som alla vår andra behandlingar använder vi sk IPL teknik för skinrejuvenation behandling. Först styrker vi lite kall lotion på huden. Genom ett ljusprisma kommer en ljuspuls och du känner det som ett varmt stick ,sedan flyttas ljusprismat till nästa området. Du upplever det hela som en ljusblixt, ungefär som en fotoblixt.Behandlingen tar allt mellan 10-50 minuter beroende på hur stor yta som skall behandlas.

Klicka här för att se prislistan

©2017 Dolce Vita - Stora gatan 20 - 722 12 Västerås - 021-18 32 00 - kundservice@dolce-vita.se - Web: NyWeb