Vi finns på Facebook!

Press

Vastarastidning

Sluta röka - Med Laser

Vårt Program är den mest avancerade behandlingen för att hjälpa människor att sluta med cigaretter, cigarrer, och rökfria tobaksprodukter. Eftersom vi vet att alla reagerar olika, är programmet anpassas till varje individs behov. Detta innebär att oavsett hur mycket du röker/snusar eller hur länge du varit beroende, kan programmet hjälpa dig att nå ditt mål att bli nikotinfri.

Vårt program

 • Laser – behandling
 • Vägledning
 • Kontinuerlig stöd och motivation

Laser Behandling

Laserbehandling är en väletablerad terapeutisk teknik med ett brett spektrum av medicinska tillämpningar. Vår Metod använder sig av en kall, mjuk laserstråle som arbetar med specifika energi-punkter på händer, öron, näsa och handleder. När du slutar röka normalt , leder en plötslig minskning av endorfinnivåer till en ökning av stress och spänningar. Vår behandling:

 1. främjar frigörandet av endorfiner, naturliga kemikalier i kroppen
 2. ger dig en känsla av välbefinnande.
 3. bidrar till att minska suget, stress och återställa balansen.
 4. fungerar som ett lugnande medel så att när man slutar röka minskar abstinensbesvär kraftigt eller helt elimineras

Eftersom alla reagerar olika på att sluta röka/snusa, är programmet anpassat till varje individs behov. Detta innebär att oavsett hur mycket du har rökt/snusat och hur länge, kan programmet hjälpa dig att nå ditt mål att bli rökfri.

Laser behandlingen utförs av våra erfarna terapeuter

 1. Smärtfritt
 2. Nikotinfritt
 3. utan droger /mediciner
 4. utan injektion med risk för infektion
 5. Inga biverkningar

Vägledning

Vägledning fokuserar på självförtroende och positivt tänkande. Vi hjälper dig hantera den känslomässiga, fysiska och psykologiska aspekten på att sluta röka.
Under behandlingen kommer vi att diskutera hur rökning påverkar din livstil, när och var du röker/snusar, de faktorer som leder dig till att röka/snusa och din beroende nivå.

Vi kommer att erbjuda dig ett nikotinberoende test för att hjälpa dig att förstå din nivå av missbruk och en kolmonoxid test för att mäta mängden av kolmonoxid som för närvarande finns i dina lungor och blodomloppet.
Vi använder kolmonoxidtest som ett motiverande verktyg för att mäta din framgång.

Kontinuerlig stöd och motivation

De flesta klienter känner sig oroliga för att ge upp. Vi förstår att detta är ett mycket stort beslut för dig och vi tar inte ditt engagemang lätt.
Vårt program kan hjälpa någon att sluta med cigaretter, cigarrer,snus och rökfria tobaksprodukter. Programmet består av tre behandlingar: Den första behandlingen är en timme lång och det är oftast allt som krävs för att bli nikotinfri. Vi förstår dock att de första 2 eller 3 dagar att sluta röka är avgörande och för att maximera din framgång rekommenderar vi en andra behandling inom denna tidsperiod. Ytterligare ett möte kan ordnas beroende på individuella behov. Dessa behandlingar erbjuds för att hjälpa dig förbli nikotinfri.

Priser

Vad kostar en behandling?

Hela behandlingen kostar 2500 kr (ingår hela 3st behandlingar)
...ungefär samma kostnad som att röka i 5-6 veckor

Vad ingår I behandlingen?

 • Ca 1 timmes laser behandling samt konsultation
 • Ca 30 minuter uppföljnings behandling 2-3 dagar efter
 • En tredje behandling om det behövs ( flesta klienter är rökfria efter första behandlingen)
 • Nikotin/kolmonoxid test

Har du fler frågor eller vill ha mer information?

Kontakta oss

Klicka här för att läsa mer om fördelarna med att sluta röka!

©2017 Dolce Vita - Stora gatan 20 - 722 12 Västerås - 021-18 32 00 - kundservice@dolce-vita.se - Web: NyWeb