Vi finns på Facebook!

Press

Vastarastidning

Vaxning

Vaxning innebär att vi avlägsnar oönskad hårväxt från kroppen. Vi rekommenderar att vaxa sig var 4:e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt.

Vid vaxning rekommenderar vi er att inte raka er på minst 3 veckor då håret bör vara minst 0.5 cm. Om det är för korta strån kan vi ej få bort håret. Undvik att smörja huden samma dag så att vaxet tar bättre.

Vid första vaxningstillfället.

Eftersom håret har 3 olika faser betyder det att du vid fösta vaxningstillfället hamnar mitt i alla växtfaser. Detta resulterar i att några hårstrån inte nått till ytan ännu och kommer då fortsätta växa som normalt. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa behandlingstillfälle.

Första gången du gör en vaxning kan det kännas lite extra på grund av att håren är grova och sitter hårt i hårsäckarna. Vid regelbunden vaxning blir håren tunnare och sitter inte lika hårt i hårsäckarna.

Efter en vaxning.

Efter en vaxning kan huden kännas lätt irriterad, hos vissa kan små knottror, hårsäcksinflammationer uppkomma. Detta är ofarligt och lägger sig inom 72 timmar.

Du bör inte sola eller bada 24 timmar efter din vaxning. Även parfymerade eller exfolierande produkter bör undvikas på behandlingsområdet.

Hela ben inkl. bikinilinje - 695 kr
Hela ben - 595 kr
Underben - 495 kr
Bikinilinje - 250 kr
Brasiliansk - 450 kr
Hela armar - 400 kr
Haka - 200 kr
Överläpp - 250 kr
Rygg - 695 kr
Bröst + mage - 620 kr

©2017 Dolce Vita - Stora gatan 20 - 722 12 Västerås - 021-18 32 00 - kundservice@dolce-vita.se - Web: NyWeb